طرز تهیه انواع سوپ مقوی
طرز تهیه سوپ های خوشمزه و مقوی
سوپ ها وعده های غذایی مناسبی می تواند باشد برای برخی از افراد که دچار بیماری سرماخوردگی شده اند اما علاوه بر این برخی از سوپ ها بسیار خوشمزه و جا افتاده می باشند که می توان از آن ها به عنوان پیش غذا استفاده نمود.
سوپ اسفناج و عدس
مواد لازم:
- اسفناج خرد شده : 500 گرم
- عدس : 1 فنجان
- پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
- جو پرک : 1 فنجان
- آب : 2 فنجان
- خامه یا ماست : مقداری
- نعنا خشک : کمی
- چاشنی ها : نمک و فلفل و زردچوبه
خوشمزه ترین مزه ها
ها ,خوشمزه ,مقوی ,طرز ,سوپ ,فنجان ,خوشمزه و ,و مقوی , 1 فنجان ,خرد شده ,طرز تهیهمنبع
کوفته تبریزی
آداب و رسوم غذا خوردن در فرانسه
کیک هویج و گردو
رولت سیب زمینی
کیک یزدی
کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین
طرز تهیه دسر تیرامیسو