کباب‌ها در میان اقوام ایرانی دارای انواع مختلف کوبیده، برگ، بختیاری، شیشلیک و … است. شاخص‌ترین نوع آنها کباب برگ و مشهورترین آنها کباب کوبیده است.

معمولا کباب‌ها را با پیاز و زعفران طعم‌دار و با نان به همراه ریحان، نعناع، ترخون و پیاز مصرف می‌کنند. گاهی نیز آنها را با چلو به همراه کره، تخم‌مرغ خام و سماق میل می‌کنند. البته امروزه به علت نگرانی ایرانی‌ها در مورد کلسترول و اضافه وزن تا حدودی این موضوع تعدیل شده به طوری که تخم مرغ خام حذف شده و کره را در کنار بشقاب می‌گذارند تا در صورت تمایل به پلو اضافه شود.

Image result for ‫خواص چلوکباب‬‎

 


خوشمزه ترین مزه ها پیاز ,کباب ,کباب‌ها ,می‌کنند ,خام ,ایرانی ,به همراه ,را با ,آنها کباب ,این موضوع ,حدودی اینمنبع

کوفته تبریزی

آداب و رسوم غذا خوردن در فرانسه

کیک هویج و گردو

رولت سیب زمینی

کیک یزدی

کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین

طرز تهیه دسر تیرامیسو

مشخصات

آخرین جستجو ها

ورزشی آیا تلگرام بدون فیلتر شده است؟ رژیم لاغری وبماني تور چند روزه Salamati اینجا همه چی هست دنیای گرافیک کجایی یارم