طرز تهیه قورمه سبزی حرفه ای

هر چیزی که در مورد قورمه سبزی نیازه بدونید

قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است. یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است. جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصالتا این غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.

مواد لازم برای قورمه سبزی

  • گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان :نیم کیلو گرم
  • پیاز سرخ کرده :3 قاشق سوپخوری
  • روغن (حیوانی یا نباتی) :250 گرم
  • لیمو عمانی (یا گرد لیمو) :5 تا 6 عدد
  • لوبیا قرمز یا لوبیای چیتی (بسته به سلیقه) :نیم لیوان
  • سبزی خورش (تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله و نعناع ) :1 کیلو گرم
  • نمک :به مقدار لازم
  • زردچوبه :به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

 

 


خوشمزه ترین مزه ها سبزی ,لازم ,قورمه ,ایرانی ,ها ,مردم ,مقدار لازم ,کیلو گرم ,که در ,طرز تهیه ,به مقدارمنبع

کوفته تبریزی

آداب و رسوم غذا خوردن در فرانسه

کیک هویج و گردو

رولت سیب زمینی

کیک یزدی

کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین

طرز تهیه دسر تیرامیسو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

bekhonsasy عسل رمانکده با نویسندگی فاطمه وطن پرست فست آنلاین شینگایا اصل ناودون نرم افزار های برتر آنلاین ارزان سرا مجله اینترنتی ایرانیان نوین سلامت