طرز تهیه شیرینی دانمارکی

توی مهمونی ها و مراسمات خیلی شیک شاید زیاد جایی برای شیرینی خشک نباشه ، اما شیرینی دانمارکی فرق داره و بخاطر طعم فوق العاده ش و زیاد خشک نبودنش پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و پذیرایی ها می باشد :

شیرینی دانمارکی که اغلب بین ما ایرانیان هم از محبوبیت ویژه ای برخوردار است در اصل در اتریش برای اولین بار پخته شد ولی در دانمارک شهرت کنونی خود را به دست آورد. در تهیه این شیرینی از نوعی خمیر استفاده می شود که نوع حاضری آن با نام خمیر کروسان یا نان هزارلا به فروش می رسد. ولی مواد لازم برای تهیه این خمیر در دستور پخت آورده شده است که در صورت عدم دسترسی به نوع حاضری بتوانید خودتان آن را آماده سازید.

شیرینی دانمارکی کنجدی


خوشمزه ترین مزه ها شیرینی ,دانمارکی ,ها ,تهیه ,خمیر ,زیاد ,شیرینی دانمارکی ,تهیه این ,ها و ,طرز تهیه ,نوع حاضری ,تهیه شیرینی دانمارکیمنبع

کوفته تبریزی

آداب و رسوم غذا خوردن در فرانسه

کیک هویج و گردو

رولت سیب زمینی

کیک یزدی

کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین

طرز تهیه دسر تیرامیسو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیف دونی گروه آموزشی p-kar رکنا اصفهان دانلود رایگان بهترین سایت واندرز فارسی | جهان عجایب بیقرارم زبانول حجت الاسلام مجتبی مظلومی مراغه ای شستشوی نمای ساختمان